Bereikbaarheidsdienst:
06 - 82 90 34 73

Hoe gaat Motivist met het virus om?

Update 14/12/2020

Nederland gaat in “Lockdown”. In ons hele land sluiten niet essentiële winkels, gaan niet medische contactberoepen dicht en worden er meerdere maatregelen ingevoerd om het virus in te dammen d.m.v. de contacten onderling tot een minimum te beperken. De “Lockdown” betekent in ons contact met jou het volgende.

Onze medewerkers

De directie en ondersteunende medewerkerse van Motivist werken thuis, onze begeleiders blijven onze cliënten bezoeken, indien zij zelf en de cliënten klachtenvrij zijn. Indien medewerkers verkoudheidsklachten hebben worden zij direct getest op het virus. Indien de test negatief is en zij dus niet besmet zijn zullen zij het werk hervatten.

Huisbezoeken

Heb je een afspraak met een van onze medewerkers? Dan kan het zijn dat die medewerker vanuit thuis werkt. In dat geval belt hij of zij je om de afspraak digitaal dan wel telefonisch te doen of te verzetten. Verder is het ook mogelijk dat jij verkouden bent of koorts hebt. Daarom belt de Motivist je op de dag dat je een afspraak hebt. Voel je je niet lekker, dan kijken jullie samen of het gesprek ook via de telefoon dan wel middels een videogesprek kan. Tijdens huisbezoeken houden ons zoveel als mogelijk aan de noodzakelijk geadviseerde 1,5mtr afstand.

Noodzakelijke huisbezoeken

Voor een aantal cliënten van ons met klachten is bovenstaande niet mogelijk. Zij hebben niet de mogelijkheden om het contact telefonisch dan wel middels het eerder genoemde videogesprek te voeren. Indien wij inschatten dat er dusdanige dreiging is zoals: een potentieel psychiatrische crisis, dreigend huiselijk geweld en/of kinderen die knel komen zitten dan zullen we u beschermd bezoeken. Indien dit laatste het geval is, dan zou het wel kunnen dat u bezoek krijgt van een andere medewerker als uw vaste contactpersoon.

Kantoor gesloten.

Ons kantoor wordt gesloten, onze ambulante werkers maken alleen voor een welverdiende pauze tijd gebruik van het kantoor.

Begeleide omgangsregeling.

Gelet op de bijzondere kwetsbaarheid van kinderen en de afhankelijkheid van het zien van ouders zullen we begeleide omgang wel door laten gaan. Dit uiteraard voorafgaand aan een gezondheidscheck.

Contact

Bezoekadres:
Brouwer 4
5521 DK, Eersel

Buiten kantooruren zijn we, in geval van nood,
bereikbaar op 06 – 82 90 34 73