Buddy’s

Wat zijn Buddy’s?

Als organisatie zijn we ontzettend blij met vrijwilligers, deze vrijwilligers binnen Motivist noemen we Buddy’s. Onze buddy’s worden intern getraind en helpen/ ondersteunen onze professionele

Onze medewerkers

De directie en ondersteunende medewerkers van Motivist werken zoveel mogelijk thuis, onze begeleiders blijven onze cliënten bezoeken, indien zij zelf en de cliënten klachtenvrij zijn. Indien medewerkers verkoudheidsklachten hebben worden zij direct getest op het virus. Indien de test negatief is en zij dus niet besmet zijn zullen zij het werk hervatten.

Huisbezoeken

Heb je een afspraak met een van onze medewerkers? Dan kan het zijn dat die medewerker vanuit thuis werkt. In dat geval belt hij of zij je om de afspraak digitaal dan wel telefonisch te doen of te verzetten. Verder is het ook mogelijk dat jij verkouden bent of koorts hebt. Daarom belt de Motivist je op de dag dat je een afspraak hebt. Voel je je niet lekker, dan kijken jullie samen of het gesprek ook via de telefoon dan wel middels een videogesprek kan. Tijdens huisbezoeken houden ons zoveel als mogelijk aan de noodzakelijk geadviseerde 1,5mtr afstand.

Noodzakelijke huisbezoeken

Voor een aantal cliënten van ons met klachten is bovenstaande niet mogelijk. Zij hebben niet de mogelijkheden om het contact telefonisch dan wel middels het eerder genoemde videogesprek te voeren. Indien wij inschatten dat er dusdanige dreiging is zoals: een potentieel psychiatrische crisis, dreigend huiselijk geweld en/of kinderen die knel komen zitten dan zullen we u beschermd bezoeken. Indien dit laatste het geval is, dan zou het wel kunnen dat u bezoek krijgt van een andere medewerker als uw vaste contactpersoon.

Kantoor zeer beperkt geopend/ mondkapjesplicht.

Ons kantoor is zeer beperkt geopend, onze ambulante werkers maken alleen voor administratieve taken of een welverdiende pauze tijd gebruik van het kantoor.

Enige uitzondering hierop zijn noodzakelijke vergaderingen en afspraken welke niet elders plaats kunnen vinden. Tijdens een bezoek aan ons kantoor is een mondkapje verplicht (tenzij om medische redenen niet haalbaar), houden we ons aan de 1,5 meter afstand en geven we elkaar geen hand. Er is tevens voldoende desinfectiegel aanwezig en we vragen je om dit ook te gebruiken.

Begeleide omgangsregeling.

Gelet op de bijzondere kwetsbaarheid van kinderen en de afhankelijkheid van het zien van ouders zullen we begeleide omgang wel door laten gaan. Dit uiteraard voorafgaand aan een gezondheidscheck.

Contact

Bezoekadres:
Brouwer 4
5521 DK, Eersel

    Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/vhosts/motivist.nl/webspace/httpdocs/motivist.nl/wp-content/themes/motivist/page.php on line 30