Cyril Holtkamp

Ik ben Cyril Holtkamp, ambulant begeleider volwassenen bij Motivist.

Van oorsprong ben ik gymnastiek leraar en heb veel ervaring als sportdocent en activiteitenbegeleider in de forensische psychiatrie. Het ondersteunen en begeleiden van volwassenen met een hulpvraag vind ik heel eervol en dankbaar. Daarnaast vind ik vooral het activeren erg leuk aan deze baan. Wandelen, fietsen, sporten en andere vormen van zinvolle dagbesteding die zorgen voor een stukje afleiding, zingeving en plezier. Ook ontstaan hier de beste gesprekken.
Een goede, professionele band en oprechte betrokkenheid is voor mij de basis voor een vruchtbare samenwerking. Ook uitdagend vind ik het kijkje achter de schermen in de leefwereld van de ander.
Ik werk graag bij Motivist omdat het een kleine organisatie is met korte lijntjes waar kwaliteit nog hoog in het vaandel staat. Ook vind ik het erg fijn om mijn eigen tijd in te delen en op die manier mijn eigen afspraken te plannen.

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. De andere tijd vul ik met mijn eigen onderneming in sport- en spelorganisatie voor scholen, bedrijven, verenigingen en particulieren. Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06-19360096 of cyril@motivist.nl.

< Terug naar Team

Contact

Bezoekadres:
Brouwer 4
5521 DK, Eersel

    Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/vhosts/motivist.nl/webspace/httpdocs/motivist.nl/wp-content/themes/motivist/page.php on line 30