Demi Rooijakkers

Mijn naam is Demi Rooijakkers, ik ben fulltime woonbegeleider WMO en jeugd. Dit wil zeggen dat ik mensen help met problemen waar ze tegen aanlopen waardoor ze tijdelijk vast lopen op verschillende gebieden in het leven. Dit doe ik door bij de mensen thuis op bezoek te komen en elkaar eerst te leren kennen. Wanneer er een basis van vertrouwen is gaan we samen kijken naar waar het knelt en welke doelen er zijn. Er is niet één juiste manier om deze doelen te bereiken. Ik kijk naar weke aanpak het beste bij de persoon past en elke kleine stap vooruit wordt gevierd, elk stapje terug is een les waarvan we leren. Samen gaan we aan de slag om het leven weer op de rit te krijgen.

Het leuke aan mijn werk bij Motivist is dat ik per persoon kan kijken wat helpt en persoonlijk kan aansluiten. Soms werkt het om samen te praten en soms is een wat praktischere aanpak nodig. Geen dag is hetzelfde en dat is precies wat het werk zo leuk maakt!

Ik zet mij graag 100% in voor de cliënt en soms betekent dit de samenwerking opzoeken met andere (hulpverlening)organisaties. Het kan een leuke uitdaging zijn om het contact met andere professionals te leggen en samen te werken om het best mogelijke resultaat voor de cliënt te bereiken.

Ik werk graag bij Motivist, omdat we een klein hecht team hebben waarin goed wordt samengewerkt, maar ik ook de vrijheid krijg om mijn eigen ding te doen. Iedere professional heeft zijn eigen kracht, maar allemaal hebben we het werken vanuit presentie met elkaar gemeen.

Ik werk van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 17:00 uur.

Tijdens mijn werktijden ben ik zowel via de mail als telefonisch bereikbaar.

< Terug naar Team

Contact

Bezoekadres:
Brouwer 4
5521 DK, Eersel