voor Cliënten

Ondersteuning vanuit de WMO
Een “Motivist” begint waar veel andere ambulante begeleiders ophouden, dit doen we door er onvoorwaardelijk voor je te zijn. Jouw persoonlijke uitdagingen staan voor ons voorop.

Onze ondersteuning richt zich hoofdzakelijk op vier terreinen, namelijk wonen, werken, (vrije) tijdsbesteding en financiën.

Wonen
Een eigen, goed georganiseerde en prettige woonplek voor iedereen, daar staan we voor. Een belangrijk onderdeel van onze ondersteuning is dan om dit samen met jou te realiseren.
Wat ervoor nodig is om dit te bereiken is voor iedereen weer anders, dit gaat een “Motivist” graag samen met jou ontdekken. Onze aanpak is dan ook bijzonder breed:

  1. Aanleren van een dag- en nachtritme
  2. Het aanbrengen van structuur
  3. Hulp bij boodschappen doen, koken en het voeren van een huishouding

Als het nodig is, bieden we ook ondersteuning bij het zoeken van een woning.

Werken
Uiteindelijk wil ieder mens vanuit zijn passie betekenisvol zijn en (waar mogelijk) een eigen inkomen vergaren. Een “Motivist” helpt jou om zo betekenisvol mogelijk te zijn. Via dagbesteding en vrijwilligerswerk, volgen we jouw pad naar een betaalde baan.
Als je klaar bent om te werken, hebben “Motivisten” een groot netwerk aan werkgevers.
Wij kunnen je bemiddelen naar een baan en (indien nodig) ondersteuning blijven bieden op de werkvloer. Prettig voor jou en je (toekomstige) werkgever.

(vrije) tijdsbesteding
Zelfstandig wonen en het hebben van een betekenisvolle baan is natuurlijk mooi, maar hoe kom je op een zinvolle manier de dag door? Veel van onze cliënten leiden een eenzaam en soms geïsoleerd bestaan. Daarnaast vinden veel van onze cliënten het moeilijk contacten te onderhouden. Een “Motivist” kan je daarbij helpen, door samen op zoek te gaan naar het uitbreiden van je contacten. Of letterlijk samen met jou de vrije tijd zinvol in te vullen.
Dit doen we door samen te wandelen, samen te koken of een keertje naar de bioscoop te gaan. Daarnaast bieden we de mogelijkheid, eventueel i.s.m. Topfitt Eersel “http://www.topfitt.nl” om begeleid te sporten. Door onze gezamenlijk inzet halen we ook jou uit je isolement. We bieden je immers de mogelijkheid dingen te ondernemen die je niet snel alleen zou doen.

Contact

Bezoekadres:
Brouwer 4
5521 DK, Eersel

    Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd uitsluitend voor de gecontracteerde zorgverlening via Zorgcoöperatie Brabant.

    Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/vhosts/motivist.nl/webspace/httpdocs/motivist.nl/wp-content/themes/motivist/page.php on line 30