Graag stellen we jullie aan ons bevlogen team van “Motivisten” voor.

Ons team bestaat uit professionals die zowel ervaring en deskundigheid als een hart voor de medemens bezitten. We werken allemaal vanuit de visie van Motivist: ‘’De regie ligt bij de cliënt’’. Naast de cliënt kwalitatieve hulp te bieden vinden we het ook erg belangrijk om van mens tot mens in gesprek te kunnen gaan.

Directie en ondersteunend personeel

John

Algemeen directeur

Na ruim 20 jaar werkervaring ben ik in december 2018 met veel passie “Motivist” gestart.
Drijfveer om een eigen organisatie op te gaan bouwen was en is gelegen in het feit dat ik van mening ben dat zorg niet alleen anders kan maar moet.

Samantha

Officemanager

Als officemanager zorg ik voor alle administratieve taken, de planning van de zorg en ben ik ondersteunend aan mijn collega’s.

Ambulant team

Nicole

Teamcoach en Ambulant begeleider

Ik ben werkzaam als ambulant begeleider bij Motivist en daarnaast ben ik teamcoach voor de collega’s.

Demi

Ambulant begeleider

Mijn naam is Demi Rooijakkers, ik ben fulltime ambulant begeleider WMO en jeugd. Dit wil zeggen dat ik mensen help met problemen waar ze tegen aanlopen waardoor ze tijdelijk vast lopen op verschillende gebieden in het leven.

Corinna

Ambulant begeleider

Ik begeleid volwassenen, kinderen en gezinnen om hun zelf aangegeven doelen te behalen. Tevens begeleid ik graag studenten in een uitdagende stage bij Motivist.

Cyril

Ambulant begeleider

Ik ben Cyril Holtkamp, ambulant begeleider volwassenen bij Motivist. Van oorsprong ben ik gymnastiek leraar en heb veel ervaring als sportdocent en activiteitenbegeleider in de forensische psychiatrie.

Shenna

Stagiaire

Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Social Work aan de Avans Hogeschool.

Gedurende mijn stage zal ik 32uur per week werkzaam zijn. In het begin zal ik voornamelijk meelopen met andere begeleiders, waarna ik in loop van tijd zelfstandig begeleidingsafspraken zal uitvoeren.

Jij…?

Vacature

Kun jij je vinden in onze missie en visie, wil je er ook “echt” zijn voor cliënten, dit zonder oordeel en werkend vanuit diens vraag met veel ruimte voor maatwerk en respect voor jou professionaliteit? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en stagemogelijkheden.

Contact

Bezoekadres:
Brouwer 4
5521 DK, Eersel