Graag stellen we jullie aan ons bevlogen team van “Motivisten” voor.

Ons team bestaat uit professionals die zowel ervaring en deskundigheid als een hart voor de medemens bezitten. We werken allemaal vanuit de visie van Motivist: ‘’De regie ligt bij de cliënt’’. Naast de cliënt kwalitatieve hulp te bieden vinden we het ook erg belangrijk om van mens tot mens in gesprek te kunnen gaan.

Directie en ondersteunend personeel

John

Algemeen directeur

Na ruim 20 jaar werkervaring ben ik in december 2018 met veel passie “Motivist” gestart.
Drijfveer om een eigen organisatie op te gaan bouwen was en is gelegen in het feit dat ik van mening ben dat zorg niet alleen anders kan maar moet.

Ralf

Projectcoördinator Buddy-Project

Ik ben werkzaam als vrijwilliger en Coördinator van het buddyproject. 

Ambulant team

Nicole

Teamcoach en Woonbegeleider

Ik ben werkzaam als woonbegeleider bij Motivist en daarnaast ben ik teamcoach voor de collega’s.

Demi

Woonbegeleider

Mijn naam is Demi Rooijakkers, ik ben fulltime woonbegeleider WMO en jeugd. Dit wil zeggen dat ik mensen help met problemen waar ze tegen aanlopen waardoor ze tijdelijk vast lopen op verschillende gebieden in het leven.

Corinna

Woonbegeleider

Ik begeleid volwassenen, kinderen en gezinnen om hun zelf aangegeven doelen te behalen. Tevens begeleid ik graag studenten in een uitdagende stage bij Motivist.

Cyril

Woonbegeleider

Ik ben Cyril Holtkamp, woonbegeleider volwassenen bij Motivist. Van oorsprong ben ik gymnastiek leraar en heb veel ervaring als sportdocent en activiteitenbegeleider in de forensische psychiatrie.

Beata

Woonbegeleider

Hoi, ik ben Beata!
Ik woon in Best met mijn man en onze zoon Mees. Ik houd van kinderen en kan me goed in mensen inleven. Ik vind het fijn om kinderen en hen ouders te helpen.

Shenna

Stagiaire

Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Social Work aan de Avans Hogeschool.

Gedurende mijn stage zal ik 32uur per week werkzaam zijn. In het begin zal ik voornamelijk meelopen met andere begeleiders, waarna ik in loop van tijd zelfstandig begeleidingsafspraken zal uitvoeren.

Jij…?

Vacatures en stagemogelijkheden

Kun jij je vinden in onze missie en visie, wil je er ook “echt” zijn voor cliënten, dit zonder oordeel en werkend vanuit diens vraag met veel ruimte voor maatwerk en respect voor jou professionaliteit? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en stagemogelijkheden.

Contact

Bezoekadres:
Brouwer 4
5521 DK, Eersel