Graag stellen we jullie aan ons bevlogen team van “Motivisten” voor.

Ons team bestaat uit professionals die zowel ervaring en deskundigheid als een hart voor de medemens bezitten. We werken allemaal vanuit de visie van Motivist: ‘’De regie ligt bij de cliënt’’. Naast de cliënt kwalitatieve hulp te bieden vinden we het ook erg belangrijk om van mens tot mens in gesprek te kunnen gaan.

Directie en ondersteunend personeel

John

Algemeen directeur

Na ruim 20 jaar werkervaring ben ik in december 2018 met veel passie “Motivist” gestart.
Drijfveer om een eigen organisatie op te gaan bouwen was en is gelegen in het feit dat ik van mening ben dat zorg niet alleen anders kan maar moet.

Ralf

Projectcoördinator Buddy-Project

Ik ben werkzaam als vrijwilliger en Coördinator van het buddyproject. 

Lana en Cali

Kantoorhonden

Onze lieve kantoorhonden houden van aandacht, spelen en wandelingen. Lana gaat vooral graag mee wandelen en Cali vermaakt zich prima in onze huiskamer.

Ambulant team

Nicole

Teamcoach en Begeleider

Ik ben werkzaam als woonbegeleider bij Motivist en daarnaast ben ik teamcoach voor de collega’s.

Amber

Begeleider

Ik werk bij Motivist als woonbegeleidster.

Corinna

Begeleider

Ik begeleid volwassenen, kinderen en gezinnen om hun zelf aangegeven doelen te behalen. Tevens begeleid ik graag studenten in een uitdagende stage bij Motivist.

Beata

Begeleider

Hoi, ik ben Beata!
Ik woon in Best met mijn man en onze zoon Mees. Ik houd van kinderen en kan me goed in mensen inleven. Ik vind het fijn om kinderen en hen ouders te helpen.

Stagiaire


Jij?

Vacatures en stagemogelijkheden

Kun jij je vinden in onze missie en visie, wil je er ook “echt” zijn voor cliënten, dit zonder oordeel en werkend vanuit diens vraag met veel ruimte voor maatwerk en respect voor jou professionaliteit? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en stagemogelijkheden.

Contact

Bezoekadres:
Brouwer 4
5521 DK, Eersel

    Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/vhosts/motivist.nl/webspace/httpdocs/motivist.nl/wp-content/themes/motivist/page.php on line 30