Mikey Woltheus

Hallo mijn naam is Mikey 29 woonachtig in Eindhoven. Ik studeer op dit moment nog aan Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch, om aan het einde van dit schooljaar met een diploma voor sociaal werker met de afstudeerrichting ggz-agoog weg te gaan. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig in de breedste zin van het woord. Ik zal tot Februari stage komen lopen bij Motivist.

Zelf heb ik 10 jaar vrijwilligerswerk gedaan in een jongerencentrum en heb ik mijn liefde voor het sociaal werk gevonden. Binnen het jongerencentrum hadden we veel jongeren die tegen verschillende problemen aanliepen en ik ze daar graag in ondersteunde daar waar ik dit kon. Dit deed ik door, te luisteren en hulp te bieden/steunen in de verschillende situaties waar zij tegen aanliepen.

Wat ik hoop te leren binnen Motivist is goed aan te kunnen sluiten bij de mens en echt naast de persoon te staan, het inzetten van verschillende gesprekstechnieken en ook hoe het is om te werken als ambulant begeleider. Ik hoop in mijn stageperiode dat, ik verschillende mensen met verschillende hulpvragen zal gaan ondersteunen. Ik heb zelf nog geen rijbewijs dus, zal ik veel op de fiets naar mensen komen wanneer ik een afspraak met ze heb.

Ik heb er veel zin om in deze periode aan de slag te gaan en veel nieuwe dingen te mogen leren. Mijn stagedagen zijn van Maandag tot en met Donderdag en ben telefonisch te bereiken op 06-2008 92 87 of per email mikey@motivist.nl

< Terug naar Team

Contact

Bezoekadres:
Brouwer 4
5521 DK, Eersel

    Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/vhosts/motivist.nl/webspace/httpdocs/motivist.nl/wp-content/themes/motivist/page.php on line 30