John Verhees

Hallo, mijn naam is John Verhees

Na ruim 20 jaar werkervaring ben ik in december 2018 met veel passie “Motivist” gestart.
Drijfveer om een eigen organisatie op te gaan bouwen was en is gelegen in het feit dat ik van mening ben dat zorg niet alleen anders kan maar moet.

De cliënt en diens verhaal dient centraal te staan en niet zijn/haar diagnose of probleem. Ik wilde echt naast cliënten gaan staan en vanuit presentie werken.

Ik sta voor het team voornamelijk klaar op de achtergrond bij vragen rondom o.a. het begeleiden van volwassenen, kinderen en gezinnen.

Ik word door onze medewerkers benaderd met allerlei vraagstukken, waarbij het soms rustig en soms druk kan zijn. Het leuke hiervan is dat elke vraag anders is, uitdagend is en er snel geschakeld en beslist dient te worden. Het uitgangspunt hierbij is ten allen tijden: “Wat is het beste voor onze cliënten”.

Wat mij zo aantrekt aan ons mooie team en onze betrokken medewerkers? Onze medewerkers staan allen echt naast de cliënt, wij schrikken niet terug van problemen, hoe moeilijk en ingewikkeld het ook soms mocht zijn. Wij zijn er oprecht en echt aanwezig in de leefwereld van onze cliënten en geven niet op in de zoektocht naar verbetering en vooruitgang.

Voor onze medewerkers ben ik gedurende de werkweek maar ook in de avonduren dan wel het weekend bereikbaar. Omdat ik van mening ben dat ik zelf met mijn voeten in de praktijk moet blijven staan begeleid ik zelf ook structureel een aantal cliënten.

< Terug naar Team

Contact

Bezoekadres:
Brouwer 4
5521 DK, Eersel

Postadres
Brouwer 1
5521 DK, Eersel

    Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd uitsluitend voor de gecontracteerde zorgverlening via Zorgcoöperatie Brabant.