Ralf Schilders

Hoi, ik ben Ralf.

Wat doe ik precies bij Motivist?

Ik ben werkzaam als vrijwilliger en Coördinator van het buddyproject.  De vrijwilliger word intern opgeleid tot Buddy, deze kan na een zorgvuldig proces gekoppeld worden en een hele mooie aanvulling zijn op de zorg die onze begeleiding bied.

Waarom Motivist voor mij het verschil maakt?

Bijna iedereen heeft in zijn leven wel eens extra ondersteuning of hulp nodig, ik ben hierin niet anders. Helaas moet ik constateren dat in ons huidige stelsel over het algemeen erg weinig maatwerk geleverd word en daar liep ik enorm tegen aan. Via de gemeente kwam ik in aanraking met Motivist en de allerbelangrijkste vraag was; ‘Wat heb jij nodig’. Een korte vraag met enorme positieve impact.

Je bent een mens geen nummer, er word naar je krachten gekeken, hulp zonder direct te oordelen. Presentie benadering en aansluiten op, dit alles maakt voor mij het verschil.

Wat wil ik bereiken?

Mezelf sterk maken om te laten zien dat de zorg anders kan, dat er een betere manier is die veel meer aansluit op wat iemand nodig heeft om weer verder te komen in het leven. Ook hoop ik dat er minder stigma’s komen op het nodig hebben van hulp.

Het zou geweldig zijn wanneer ik kan doorgroeien naar ervaringsdeskundige omdat ik voel dat dit is wat bij mij past.

Wil je mij bereiken?

Ik werk standaard op dinsdagochtend voor Motivist en ben per mail bereikbaar op ralf@motivist.nl.

< Terug naar Team

Contact

Bezoekadres:
Brouwer 4
5521 DK, Eersel

Postadres
Brouwer 1
5521 DK, Eersel

    Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd uitsluitend voor de gecontracteerde zorgverlening via Zorgcoöperatie Brabant.